Frank Aarebrot viser manglende kunnskap om det norske politisk systemet

Professor Frank Aarebrot sier til nettavisen at det er feil av Høyre å fronte Fabian Stang og feil av Frp å fronte Carl I. Hagen i valgkampen ettersom de er ordførerkandidater og ikke byrådslederkandidater.

Frank Aarebrot

I nettavisen står det å sese dette:

Professor i sammenlignende politikk ved Universitetet i Bergen, Frank Aarebrot, mener Oslo Ap gjør helt rett i å kjøre Rieber-Mohn i front. – Det er riktig, for det er galt å kjøre ordførerkandidatene i front. For i Oslo er det faktisk byrådslederen som har makt, og ikke ordføreren, påpeker Aarebrot.

Aarebrot sier han i alle år har reagert på det motsatte, at partiene fronter ordførerkandidatene i valgkampen. – Den som er viktig i Oslo er byrådslederen, og Oslo-velgerne fortjener å få møte de politikerne som faktisk skal styre Oslo, og ikke en som skal reise rundt å klippe snorer, sier han.

Vel herr professor Frank Aarebrot, jeg trodde virkelig du kunne det politiske systemet i Norge bedre enn som så ettersom du er professor i sammenlignende politikk, men du er selvsagt sterkt farget av at du er en Arbeiderpartimann og således ihvertfall ikke en uavhengig kommentator.

Det er nemlig slik her i landet min gode professor Frank Aarebrot at vi stemmer på partier og ikke på personer så hvilken person et hvilket som helst parti velger å fronte i valgkampen er av mindre betydning for oss velgere, det er partiets politikk som er det viktige.

You can leave comments by clicking here, leave a trackback at http://minmening.net/blogg/2011/08/17/frank-aarebrot-viser-manglende-kunnskap-om-det-norske-politisk-systemet/trackback/ or subscibe to the RSS Comments Feed for this post.