Finalebordet og 4 plass i pokerturnering

Jeg slutter aldri helt med å bli imponert over meg selv jeg altså – denne gangen overrasket jeg meg selv og klinte til med å nå finalebordet og en solid 4 plass i en pokerturnering. Utbetalingen var på svimlende 0.40€ og jeg måtte klype meg selv i armen idet de rullet inn på kontoen. Du store verden.

Men det er ikke hvor mye jeg vinner som er interessant her, det interessante er hvordan jeg spilte for å nå så høyt på turneringslisten og ta med meg videre det som var bra og luke vekk det som ikke var fult så bra til neste turnering.

PS: Sponsorer og agenter som vil signe meg bes vennligst om å ha litt tolmodighet om jeg ikke svarer med en gang på telefonen – den må få tid til å kjøle seg ned og lade batteriene av og til om den skal kunne være til nytte ved en senere anledning.

Ønsker dere alle en riktig god helg

You can leave comments by clicking here, leave a trackback at http://minmening.net/blogg/2012/09/28/finalebordet-og-4-plass-i-pokerturnering/trackback/ or subscibe to the RSS Comments Feed for this post.